• خانه 
  • تماس  
  • ورود 

همایش سبک زندگی اسلامی

همایش سبک زندگی اسلامی باعنوان نقش بانوان مبلغه در خلق حماسه اقتصادی ومحور قناعت ودوری از تجمل 16 تیر در مجتمع علوم اسلامی کوثر برگزار خواهد شد

حضور کارشناسان بهداشت و درمان در مجتمع کوثر

26 فروردین 1392 توسط کوثر

حضور کارشناسان بهداشت و درمان در مجتمع کوثر تهران

کارشناسان بهداشت و درمان در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر حضور یافتند.همزمان باهفته سلامت وروز جهانی بهداشت بادعوت واحدفرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کارشناسان بهداشت درمان وحدت اسلامی، وابسته به دانشگاه شهیدبهشتی، باحضوردرمجتمع به پایش فشار،قندوچربی خون طلاب،اساتید و کارکنان مجتمع پرداختندودرصورت لزوم آنها رابه مراکز درمانی معرفی نمودند.گفتنی است این حضور چهارشنبه 21 فروردین جاری در این مجتمع انجام شد.

 نظر دهید »

برنامه ریزیها و تلاش های فرهنگی، هنری و آموزشی در جهت رونق روز افزون نماز قرار گیرد.

11 مهر 1391 توسط کوثر

حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيامي به بيست و يكمين اجلاس سراسري نماز، قرار گرفتن نماز در جايگاه شايسته خود را زمینه ساز رسيدن جامعه به نقطه مطلوب آرماني اسلام دانستند و تأكيد كردند: همه تلاش هاي فرهنگي، هنري و برنامه ريزي هاي آموزشي بايد در راستاي رونق روز افزون نماز در بين مردم به ويژه جوانان طراحي و اجرا شود.
متن پيام رهبر معظم انقلاب به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
امسال نيز شما مردان و زنان خداجوي و حقيقت نيوش، با برگزاري اين اجلاس، گام ديگري در راه وظيفه ي بزرگ اسلامي خويش يعني اقامه ي نماز برداشته ايد. از همه ي دست اندركاران بويژه از جناب حجه الاسلام آقاي قرائتي، روحاني مجاهد و صادق و ثابت قدم كه استوانه ي اصليِ اين كار بزرگ است، تشكر ميكنم و پاداش الهي را براي ايشان و همكارانشان مسألت مينمايم.
با اين همه بايد اعتراف كنيم كه هنوز مجموعه ي ما مسئولان نظام اسلامي وظيفه ي خود را در اين باره به تمام و كمال، ادا نكرده ايم. اهميت نماز را بايد به درستي فهميد. اين كه فرموده اند: اگر نماز در درگاه خداوند، مقبول افتد ديگر خدمات و زحمات نيز پذيرفته شده و اگر نماز، مردود باشد هرچه جز آن نيز مردود گشته است، حقيقتي بزرگ را بما مي نماياند. آن حقيقت اين است كه اگر در جامعه ي اسلامي نماز در جايگاه شايسته ي خود قرارگيرد، همه ي تلاشهاي سازنده ي مادي و معنوي، راه خود را به سمت و سوي آرمانها ميگشايد و جامعه را به نقطه ي مطلوب آرماني اسلام ميرساند؛ و اگر از اهميت نماز غفلت شود و نماز مورد بي اعتنايي قرار گيرد، اين مسير به درستي طي نخواهد شد و تلاشها و مجاهدتها تأثير لازم را در رساندن به قله يي كه اسلام براي جامعه ي بشري ترسيم كرده است،‌ نخواهد داشت.
اين حقيقت، به همه ي ما هشدار ميدهد و وظيفه يي سنگين را به ياد ما مي آورد. تلاشهاي فرهنگي و هنري و برنامه ريزيهاي آموزشي و غيره، همه بايد به گونه يي طراحي و اجرا شود كه نماز، با كيفيت مطلوب، روز به روز در ميان مردم بويژه جوانان و نوجوانان رونق گيرد و همه به راستي از اين چشمه ي پاكي و روشني بهره مند گردند. بيشك دستگاههاي متعدد امور فرهنگي و آموزشي و صدا و سيما و دست اندركاران اداره ي مساجد، بيش از ديگران بايد احساس مسئوليت كنند.
از خداوند متعال كمك بخواهيد و دامن همت به كمر بزنيد و حركتي تازه در اين راه آغاز كنيد. خداوند يار و نگهدارتان.
سيدعلي خامنه اي
۱۳/شهریور/۱۳۹۱

 

 نظر دهید »

مرگ ...

08 مهر 1391 توسط کوثر

 

مرگ را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظر کوچک می کند و آخرت را بزرگ. حضرت امیر علیه السلام فرمود: یک ساعت دنیا را به همه ی آخرت نمی دهم. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن.

 

میرزا محمد اسماعیل دولابی

 

 1 نظر

توصیه های اخلاقی آیت الله سید علی قاضی (ره) - قسمت اول

08 مهر 1391 توسط کوثر

به نام خدا
مطالب زیر گزیده ای از توصیه ها و وصایای آیت الله سید علی قاضی (ره) استاد اخلاق حضرت علامه طباطبایی و حضرت آیت الله بهجت است که به شاگردان و اطرافیان خود فرموده اند و ما آن ها را به اختصار ذکر می نماییم.
باشد که کلامش چون صاعقه ای بر قلبمان بدرخشد و راهنمایمان در تاریکی ها باشد.

نماز

شما را سفارش می کنم به اینکه نمازهایتان را در بهترین و با فضیلت ترین اوقات آنها به جا بیاورید و آن نمازها با نوافل، 51 رکعت است؛ پس اگر نتوانستید، 44 رکعت بخوانید و اگر مشغله های دنیوی نگذاشت آنها را به جا آورید، حداقل نماز توابین را بخوانید [ نماز اهل انابه و توبه هشت رکعت هنگام زوال است ].

مرحوم علامه طباطبایی و آیت الله بهجت از ایشان نقل می کنند که می فرمودند: « اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند. »

مرحوم آقای سید هاشم رضوی هندی می فرمایند: روزی یکی را به محضر آقای قاضی آوردند که مثلا آقا دستش را بگیرد و راهنمایی اش کند.
مرحوم آقای قاضی فرموده بودند: « به این آقا بگویید که نماز را در اول وقت بخواند. »بعد معلوم شد که آن آقا وسواس در عبادات داشته و نماز را تا آخر وقت به تأخیر می انداخته است.

اما وصیت های دیگر، عمده آنها نماز است. می فرمودند نماز را بازاری نکنید اول وقت به جا بیاورید با خضوع و خشوع. اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ میماند و تسبیح صدیقه کبری سلام الله علیها که از ذکر کبیر به شمار می آید و آیت الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود.

دعا در قنوت نماز

آقای قاضی به شاگردان خود دستور می دادند این دعا را در قنوت نماز هایشان بخوانند: « اللهم ارزقنی حبّک و حبّ ما تحبه، و حبّ من یحبّک، والعمل الذی یبلغنی إلی حبّک واجعل حبّک احبّ الاشیاء إلی. »


 نظر دهید »

تلخ و شیرین

26 شهریور 1391 توسط کوثر

انتظار، گاه تلخ است و گاه شیرین.
1. انتظار تلخ، وقتی است که آدم در جای خود بنشیند و تکان نخورد، چشم به در خانه بدوزد تا مطلوبش بیاید. در این حالت، روزش، ماه به نظر می‌آید و ماهش، سال و انتظارش، تلخ.
2. انتظار شیرین، آن است که انسان از جا برخیزد و به کار پردازد، زمینۀ حصول مقصود را آماده سازد و بداند که هر چه آمادگی بیشتر شود، مقصود، زودتر حاصل می‌شود.
فرد منتظر از هر آمادگی که فارغ شد، لذتی برایش پیدا می‌شود و گام دیگری بر می‌دارد و در دل، با مطلوب خود راز و نیاز می‌کند.
انتظار ظهور حضرت مهدی(ع) از این قبیل است. کسی که در این انتظار به سر می‌برد، به حضرتش عشق می‌ورزد. روز به روز آمادگی خود را بیشتر می‌کند و از حضرتش کمک می‌خواهد و هر آمادگی برای او مژده موفقیت و نوید تحقق کامل مقصود خواهد بود.
…………………………………….
(راه مهدی (عج)، ص89

 3 نظر

جایگاه رفیع اخلاق در سخنان امام صادق علیه السلام

22 شهریور 1391 توسط کوثر

حضرت صادق (ع)،رئیس مکتب جعفری که نام مبارکش«جعفر»وکنیه اش«ابوعبدالله»وپدربزرگوارش امم باقر(ع) ومادر مکرمه اش«ام فروه» میباشد،درهفدهم ربیع الاول سال 83هجری قمری درمدینه منوره چشم به جهان گشود.آن حضرت دربیست وپنجم شوال 148درسن 65سالگی توسط منصوردوانیقی مسموم ودرمدینه به شهادت رسید ودر قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.(ر.ک:مهدی پیشوایی،سیره پیشوایان،صص349-350)

اهمیت اخلاق درکلام امام صادق علیه السلام

1.زندگی با اخلاق گوارا می شود.آن حضرت فرمود:

«لا عََیشََ اََهنَأ مِن حُسنِ الخُلق؛(وسائل الشیعه،ج8،ص571) هیچ زندگی ای گواراترازنیک خوئی نیست»

این حدیث به خوبی می رساند که اگرزندگی اجتماعی،خانوادگی وحتی انفرادی توأم با اخلاق باشد،برخوردار از شادی ونشاط وشادابی خواهد بود.جامعه وخانواده ای که اخلاق را مراعات نکنند،نشاط وشادابی ازآن رخت خواهد بست.

2.عمر را صرف ادب واخلاق کن.

حضرت صادق علیه السلام فرمود:«اِن اٌجِّلتَ فی عُمِرکَ یَومَِینِ فَاجعَل اَحَدها لاَدَبِکَ تَستَعینَ بِه عَلی یَومِ مَوتِکَ؛(روضه کافی ج8،ص150)

اگراز عمرت تنها به میزان دو روزمهلت داده شدی،یک روزش را برای ادب خود اختصاص بده تا برای روزمرگ ازآن کمک بگیری»

3.اخلاق نیک نشانه بزرگواری است.

آن حضرت فرمود:«ثَلاثَةٌ عَلی کَرَمِ المَرءِِ:حُسن الخُلقِ وَکَظمُ الغَیظِ وَغَضُّ الطَّرَفِ؛(علی بن شعبه حرانی،تحف العقول،ص 572،ح34) سه چیز نشانه بزرگواری انسان است:خوش اخلاقی،فروبردن خشم وفرو پوشیدن چشم.

4.اخلاق نیک نشانه بزرگواری است.

حضرت صادق علیه السلام می فرماید:«ثَلاثَةٌ یُستَدلُّ بِها عَلی اِصابَةِ الرّأیِ:حُسن ُالِّلقاءِ وَحُسنُ الِاستِماع وَحُسنُ الجَوابِ (همان،ص582)سه چیزنشانه درست اندیشی است:خوش برخوردی،خوش گوش دادن ونیکوپاسخ دادن.»

این حدیث بیش از هرکس،واعظان وعالمان جامعه را هدف قرارداده است؛زیرا برای هدایت مردم هم خوش برخوردی لازم است وهم توجه به سخنان ودردل های مردم وهم نیکو جواب دادن به سؤال دیگران.»

5.دریک کلام حسن خلق آن قدر عظمت وارزش دارد که هرکس به عمق وژرفای آن نمی رسد،وبه هرکس عنایت نمی شود

چنان که امام صادق علیه السلام فرمود:«َولا یَکُون ُحُسنُ الخُلقِ اِلّا فی کُلِّ وَلیٍّ وَصَفیٍّ… وَلا یَعلَمُ ما فی حَقیقَةٍّ حُسنُ الخُلقُ الا الله تعالی؛(بحار،ج 68،ص393)وَ حُسنُ خلق یافت نمی شود مگردر وجود دوستان وبرگزیدگان [خداوند]… وآنچه در حقیقت خلق نیکو است جزخداوند متعالی کسی نمی داند.»

6.خوی نیک از اوصاف انبیا است.

حضرت صادق علیه السلام فرمود:«اِنَّ الصَّبرَ وَالبرِّ وَحُسنُ الخُلق ِمِن اَخلاقِ الاَنبیاء(المواعظ العددیه،ص227)به راستی صبرونیکوکاری،وخوش خوئی ازاخلاق انبیا است.»  

 1 نظر

ماه آسمان ری

14 شهریور 1391 توسط کوثر

 

ماه آسمان ري

 

افق فضل و شرف را قمري پيدا شد
يا كه در طورولايت شجري پيدا شد
باز از بحر ولايت گهري پيدا شد
نخل سرسبز ولا را ثمريپيدا شد
درسماوات و زمين جشن عظيم است امشب
عيد ميلاد كريم ابن كريم استامشب
در رياض علوي سرو روان اين پسر است
نجل مولاي كريمان جهان اين پسراست
بهترين زاده ابناء جهان اين پسر است
فخر دين ، قبله دل ، كعبة جان ، اينپسر است
اوست سروي كه بود دامن هستي چمنش
صلوات همه بر حُسن حَسن درحَسنش
اهل فضل و شرف و علم زعيمش خوانند
خيل عبّاد همه عبد عظيمش خوانند

 

صاحبان كرم و جود كريمش خوانند
آيت رحمت رحمان ورحيمش خوانند
اوست ماهي كه بر ابناء زمان مي تابد
نورش از ري به همه خلق جهانمي تابد
قامتش سرو و لبش كوثر و رويش ماه است
زائر مرقد او زائر ثاراللهاست
حرمش كعبه آمال دل آگاه است
حَسني حُسنش بر خلق چراغ راه است
خاص وعامند ز هر سوي رهين كرمش
دل صد قافله سر گرم طواف حرمش
نعمت ساية اين دستهگل عترت را
بر شما داده خدا اين شرف و رفعت را
اهل ري قدر بدانيد چنين نعمترا
فيض همسايگي تربت آن حضرت را
بال جبرئيل زده سايه به بام و درتان
اينشما ، اين حرم زادة پيغمبرتان
يا حجاز است و بُوَد كعبه جاويدانش
جان من ،جان همه خلق جهان قربانش

 

ري سپهر و حرم اوست مه تابانش
برتر از عرش بُوَدبارگه و ايوانش
دوست دارم كه شب و روز ز لطف وكرمش
پر زند مرغ دلم يكسره سويحرمش
آيه وحي در اين خانه كتابت دارد
زير اين قبّه دعا كن كه اجابتدارد
زائر او به خدا فيض قرابت دارد
درو ديوار حرم نقش نجابت دارد
ماه صدانجمن اينجاست خدا مي داند
آفتاب حسن اينجاست خدا مي داند
خاك درگاه تو بردرد دل خسته شفاست
سر به خاك حرمت گر نگذاريم جفاست
اي گل باغ حسن عطر تو برروح صفاست
كرم و جود تو بر ما به عيان و به خفاست
«
ما به اين در، نه پي حشمتوجاه آمده ايم»
«
از بد حادثه اينجا به پناه آمده ايم»
حُسن پيداي حَسن سرّنهان حسني
بلكه جانان همه خلق و تو جان حسني
تو به باغ دل ما سرو روانحسني
نخل طاها و گل عطر فشان حسني
ما به خاك حرمت روي نياز آورديم
حاجتخويش به درگاه تو بازآورديم
عصمت فاطمه و عزّت حيدر داري
تو مقام از سخن مدحفراتر داري
تو عطا و كرم آل پيمبر داري
ز حسين و ز حسن جلوه ديگر داري
جانبه قربان تو اي سيّد پاكيزه سرشت
شهرري ازتو بهشت است بهشت است بهشت
به تو وعزّت آباء کرامت سوگند
به خدا و به رسول و به امامت سوگند
به جلال و به كمالو به مقامت سوگند
به نماز و به قعودت ، به قيامت سوگند
تو كه سايه به سر خلقدو عالم فكني
چه شود گر نگهي جانب «ميثم» فكني
غلامرضا سازگار(میثم)

 

 نظر دهید »

اثر مراقبت خانم‌ها از حجاب، در زندگی اخروی و پیشرفت كشور

13 شهریور 1391 توسط کوثر

اين زندگى ميگذرد؛ لذات و سختى‌هايش همه به طرفةالعينى ميگذرد. شما در دوره‌ى جوانى، اين حرف را درست نميفهميد. انسان در دوران جوانى خيال ميكند دنيا ثابت است، ساكن است، هميشه همين جور است؛ به سن ما كه رسيديد، يك نگاه ميكنيد، مى‌بينيد دنيا عجب سريع ميگذرد؛ چشم به هم ميزنيد، گذشته. خب، آن طرف: «و انّ الدّار الأخرة لهى الحيوان»؛(1)زندگى و حيات، آنجاست. «ذلك الّذى يبشّر الله عباده»(2) - كه امروز در آيات كريمه ميخواندند - بشارتهاى الهى آنجاست. هم براى آنجا، هم براى حفظ عزت كشور و پيشرفت كشور، وضع حجاب را، وضع عفاف را، وضع تقيدات و پايبندى را خانمها بايد مراقبت كنند؛ اين وظيفه است. خودنمائى و جلوه‌فروشى، يك لحظه است و آثار سوء آن براى كشور، براى جامعه، براى اخلاق، حتّى براى سياست، آثار مخرب و ماندگار است؛ در حالى كه ملاحظه‌ى عفاف، ملاحظه‌ى حدود شرعى در رفتار و حركات بانوان، اگر چنانچه سختى‌اى داشته باشد، سختىِ كوتاهى است، اما آثارش، آثار عميق و ماندگارى است. خود خانمها خيلى بايد مراقبت كنند مسئله‌ى حجاب را، مسئله‌ى عفاف را؛ وظيفه‌ى آنهاست، افتخار آنهاست، شخصيت آنهاست.

حجاب مايه‌ى تشخص و آزادى زن است؛ برخلاف تبليغات ابلهانه و ظاهربينانه‌ى ماديگرايان، مايه‌ى اسارت زن نيست. زن با برداشتن حجابهاى خود، با عريان كردن آن چيزى كه خداى متعال و طبيعت پنهان بودن آن را از او خواسته، خودش را كوچك ميكند، خودش را سبك ميكند، خودش را كم‌ارزش ميكند. حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذارى زن است، سنگين شدن كفه‌ى آبرو و احترام اوست؛ اين را بايد خيلى قدر دانست و از اسلام بايد به خاطر مسئله‌ى حجاب تشكر كرد؛ اين جزو نعمتهاى الهى است.

 

1) سوره مبارکه العنكبوت آيه 64
وَما هٰذِهِ الحَياةُ الدُّنيا إِلّا لَهوٌ وَلَعِبٌ ۚ وَإِنَّ الدّارَ الآخِرَةَ لَهِيَ الحَيَوانُ ۚ لَو كانوا يَعلَمونَ﴿۶۴﴾
این زندگی دنیا چیزی جز سرگرمی و بازی نیست؛ و زندگی واقعی سرای آخرت است، اگر می‌دانستند!

 

 

2) سوره مبارکه الشورى آيه 23
ذٰلِكَ الَّذي يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبادَهُ الَّذينَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ ۗ قُل لا أَسأَلُكُم عَلَيهِ أَجرًا إِلَّا المَوَدَّةَ فِي القُربىٰ ۗ وَمَن يَقتَرِف حَسَنَةً نَزِد لَهُ فيها حُسنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفورٌ شَكورٌ﴿۲۳﴾
این همان چیزی است که خداوند بندگانش را که ایمان آورده و اعمال صالح انجام داده‌اند به آن نوید می‌دهد! بگو: «من هیچ پاداشی از شما بر رسالتم درخواست نمی‌کنم جز دوست‌داشتن نزدیکانم [= اهل بیتم‌]؛ و هر کس کار نیکی انجام دهد، بر نیکی‌اش می‌افزاییم؛ چرا که خداوند آمرزنده و سپاسگزار است

بيانات مقام معظم رهبری در ديدار جمعى از مداحان سراسر كشور
تاریخ : 1391/02/23

 نظر دهید »

نرم افزار صحیفه امام

12 خرداد 1390 توسط کوثر

 

 

امکانات نرم افزار:
* صحیفه امام (ره) در ۲۱ جلد با امکان جستجو و فهرست درختی

* متن کامل قرآن با امکان جستجو

* سه زبان عربی ،  فارسی و انگلیسی

حجم: ۴۴ مگابایت

برای دریافت نرم افزار اینجا کلیک کنید

 3 نظر

دانلود کتاب

05 اردیبهشت 1390 توسط کوثر

کتاب “"بهشت خانواده"”

کتابی مفید برای آموزش همسران وبیان حقوق و وظایف آنها با استفاده از قرآن وروایات اسلامی

نویسنده: دکتر مصطفوی

در 2جلد

ساخته شده با نرم افزار فوق العاده “کاتب"(قابلیت ارسال پیامک،ایمیل،جستجو،فهرست بندی درختی و..)


فرمت جاوا

جلد اول( کلیک کنید)
جلد دوم ( کلیک کنید)

 2 نظر

قبر

18 فروردین 1390 توسط کوثر

 

وقتی مرده را به خاک سپردند و خاک بر او ریختند او درون قبر صدای تکان دادن و به هم زدن دست ها برای تکاندن خاک قبر را می شنود و در آن حال به چپ و راست می نگرد جز ظلمات ثلاث - تاریکی های سه گانه - تاریکی زمین , تاریکی اعمال زشت و تاریکی وحشت و بیم چیزی مشاهده نمی کند. چه سخت مصیبتی و دشوار حادثه ای ! ( انوار النعمانیه )

.

گر من گنه جمله جهان کردستم

لطف تو امید است که گیرد دستم

گفتی که بر وقت عجز دستت گیرم

عاجزتر از این مخواه که اکنون هستم

قبر به روایت تصویر( کلیک کنید)

 

وقایع شب اول قبر



 2 نظر

امیر کشور دلهاست خامنه ای

12 اسفند 1389 توسط کوثر

امیر کشور دل هاست خامنه ای؛ ای اهل فتنه ای اهل نفاق بترس از آن روزی که ما سربند یا زهرا(س) ببندیم!

برای دریافت والپیپر بروی تصویر کلیک کنید

فقط سه صلوات  فراموش نشه!

به امید ظهور بقیه الله

والپیپر امیر کشور دلها / کوثر

به سید علی خامنه ای:

عمریست که مدیون پریشانی خویشم

شرمنده از این وضع مسلمانی خویشم

دریازده ام نیست مرا بیم تلاطم

حیرت زده ی این دل طوفانی خویشم

ابری شده ی وصل توام کاش بگرید

سرمست از این دیده ی بارانی خویشم

من زاده ی ری هستم و هروز بگویم

پابست همان قبله ی تهرانی خویشم

بر روی دلم با خط خوانا بنویسید

من عاشق ابیات رجزخوانی خویشم

بگذار بگویم که چگونه شدم عاشق

زنده شده ی پیر چمارانی خویشم

ای مردم آزاده بدانید که من هم
دلبسته ی آن یار خراسانی خویشم*

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

* : هرچند امین بسته دنیا نی ام اما/

دلبسته ی یاران خراسانی خویشم

(آخرین بیت غزل معروف مقام معظم رهبری)

 2 نظر

دانلود نرم افزار پیامک مهدوی

11 اسفند 1389 توسط کوثر

نرم افزار پیامک مهدوی

 اولین نرم افزار جامع پیامک مهدوی برای ارسال پیامک های در موضوع مهدویت به وسیله موبایل ،‌ توسط موسسه تبلیغ و انفاق امام زمان علیه السلام تهیه و برای استفاده شما کاربران گرامی در وبلاگ قرار گرفت .
این نرم افزار که در موضوع حضرت مهدی علیه السلام می باشد شامل مطالب زیر می باشد :

 1. شناخت مختصری از حضرت مهدی علیه السلام
2. انس با حضرت علیه السلام

3. سخنان و سفارشات حضرت علیه السلام
4. شرح چهل حدیث از سخنان حضرت علیه السلام
5. توقیعات
6. ادعیه مهدوی
7. اشعار مهدوی
8. پیامک های مهدوی
کاربران گرامی می توانند از لینک زیر این نرم افزار را که با فورمت جاوا آماده شده را دانلود و در گوشی موبایل خود نصب نموده و برای ارسال پیامک های مهدوی از آن استفاده نمایند .
  

 

 1 نظر

خانواده قرآنی 1 و 2

02 آذر 1389 توسط کوثر

خانواده قرآنی

خانواده قرآنی 2

جهت دریافت فایل آشنایی با خانواده ی قرآنی1 و2 ، روی لوگوهای بالا کلیک کنید

 نظر دهید »
حرم فلش - کد دعای فرج برای وبلاگ
به انتظار تو نشستن ،خطای ماست...

به انتظار تو باید ایستاد ....
  • اخبار مدرسه
  • مهدویت
  • مقالات
  • بیانیه ها و اطلاعیه ها
  • مناسبتها
  • تازه های علمی و ادبی
  • حرفهای دل
  • نیایش
  • درسها و داستانهای قرآنی
    • دانلودها
  • داستانهای زیبا
  • پرسش و پاسخ
سايت مقام معظم رهبري
سايت آيت الله سيستاني
سايت آيت الله صافي
سايت آيت الله بهجت
سايت آيت الله  وحيد خراساني
سايت آيت الله  مکارم
سايت آيت الله  تبريزي
سايت آيت الله  فاضل لنکراني


log

جستجو

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس